Autoexperten verkstad


En komplett verkstad

Vi utför det mesta inom skade- och verkstadsarbeten så som Service, Reparationer, Försäkrings/Skadearbeten, Däckservice, Glasarbeten, AC-service. Kombinationen av vår mångåriga erfarenhet, yrkesskicklig personal samt att vi gör det lilla extra för dig som kund borgar för ett tryggt omhändertagande av ditt fordon.

Kunnig serviceverkstad

Bosse Bil – mer än en stämpel i boken.
Vi har yrkeskunnig personal och använder oss av kvalitetsdelar. Vi servar och reparerar bilen enligt biltillverkarens instruktioner och självklart får du en stämpel i serviceboken. Dessutom får du alltid 12 månaders gratis assistansförsäkring när du servar din bil. Välkommen när nästa serviceintervall infaller!

Komplett skadeverkstad

Bosse Bil – mångårig erfarenhet.
Vi har mångårig erfarenhet av skadereparationer, från småbucklor, vindrutebyten till omfattande riktningsarbeten. Även små skador kan ibland överstiga kostnaden för din självrisk, därför gör vi en skadebesiktning och för dialog med ditt försäkringsbolag.

Assistans

Serva din bil hos oss så får du gratis assistansförsäkring som gäller i 12 mån.

Kvalitetsdäck till bra priser

Bosse Bil erbjuder ett brett urval av både fälgar som sommar- och vinterdäck i flera prissegment till din bil, husbil eller husvagn. Vi erbjuder dessutom däckservice.

Autoexperten-kortet

Med Autoexperten-kortet kan du dela upp din verkstadskostnad räntefritt!